Ineke Toeters

Open, naast elkaar.

Ruimte, Veerkracht, Leiderschap:

Mijn weg ontvouwt zich.

personeelsadviseur bij Synergon

Henk Hoekstra

Chris heeft een prettige manier van coaching, ik heb ervaren dat ze in haar coaching naast je staat en je daarbij ruimte geeft om te ontdekken hoe je de gestelde doelen kunt bereiken. Het mooie vond ik dat ik na enkele gesprekken merkte dat mijn coachtraject tot resultaten op teamniveau leidde.

Leidinggevende tbs-kliniek

José van der Hei

Ik heb het gevoel dat we tijdens supervisie samen in de boot zaten en onderzochten welke koers we het beste konden nemen en wat ervoor nodig was om op die koers te blijven. Ik was de stuurvrouw met het roer in handen, blootgesteld aan de elementen. Jij was de adviseur op het voordek, met overzicht en van daaruit suggesties voorleggend. Sommige stukken op de route stapte je uit. Bij een vastlopen stapte je weer aan boord om te helpen de boot vlot te trekken zodat ik mijn koers weer kon oppakken.

Speltherapeut

360 graden feedback

Chris is een betrokken hartelijke coach die vertrouwen geeft door een positieve benadering. Ze werkt doelmatig, heeft altijd ideeën voor diverse situaties (innovatief). Chris stelt zichzelf ook kwetsbaar op waardoor ze nog krachtiger overkomt als coach. Kan goed luisteren en weet door goede vragen te stellen een diepere laag te bereiken. Laat anderen daardoor ‘werken’. Krachtige vragen stellen en open staan voor nieuwe ideeën, aandacht voor de persoon!

Anonieme reacties schooldirecteuren en -coaches (Stichting leerKRACHT)