Coaching ervaar ik als een samenwerking binnen een afgesproken kader waarbij coach en klant zich laten verrassen door wat er zich gaandeweg ontvouwt. Dat genereert energie.

U houdt de regie over de inhoud. Ik kijk mee, bevraag, confronteer, herkader, stel vast, geef feedback, etcetera. Werkvormen worden flexibel ingezet en met u afgestemd. Wat mij betreft is daarbij vanalles mogelijk. Ik streef ernaar dat u een vrije ruimte ervaart waarin iedere gedachte gedacht mag worden, ieder gevoel gevoeld, waarin volop geëxperimenteerd en verbeeld kan worden.

Dat kan alleen omdat duidelijk is wat het kader is. Aan mij de taak om die randvoorwaarden scherp te houden. Wat zijn de doelen, zijn we nog op de rit, wat is bereikt in de praktijk, wat willen we nog. Ik monitor het proces zodat u in alle vrijheid kunt leren van uw successen.

Wat ik van u vraag is vertrouwen in mijn kunde, gebaseerd op een degelijke theoretische ondergrond en meer dan 10 jaar ervaring binnen mijn eigen praktijk. Wilt u meer informatie over mijn manier van werken kijk dan bij reacties.

‘Binnen het kader zijn de mogelijkheden eindeloos…’